Menu
Camera bewaking Hikvision Dahua CCTV IP Analoog HD duidelijk en mooi beeld.jpg

Camerasystemen

Een camerasysteem geeft u een extra paar ogen. Het is niet alleen mogelijk om tijdig in te grijpen bij problemen rond uw bedrijfsgebouw of woning, maar u kunt ook achteraf de oorzaak achterhalen en problemen in de toekomst voorkomen. Ook hebben camera’s een afschrikkende functie, wat zorgt voor extra beveiliging van uw eigendommen.  Camerabewaking kan ook ingezet worden om vanuit een centraal punt meerdere ruimtes tegelijk te bewaken, zonder dat u daarvoor extra personeel in hoeft te schakelen. Wij kunnen u uiteraard informeren over de beste mogelijkheden voor uw woning of bedrijf en ook het (gedeeltelijk) updaten van uw camerasystemen behoort tot de mogelijkheden.

Camera's

Er zijn veel soorten camera's maar met de komst van IP-camera's is er een hele verandering teweeg gebracht. Hoge resolutie, eenvoudig terugkijken en overal ter wereld toegang tot de beveiligingsbeelden zijn alledaagse begrippen geworden. De analoge camera's zijn echter ook nog niet geheel van de markt verdwenen er zijn alleen meer mogelijkheden bijgekomen.

CCTV Camera surveillance voorbeeld westland beveiliging Techno Mondo

Opslag

Er zijn meerdere mogelijkheden om de beelden digitaal op te slaan en via de computer of met een smartphone te bekijken.

Bij een enkele IP camera is opname op een SD kaart mogelijk. Deze kaart kan via een card reader uitgelezen worden op de computer en op deze manier kunnen de beelden worden teruggekeken.

Als u meerdere camera’s heeft dan is een recorder nodig, hiervoor is een NVR (Netwerk Video Recorder) geschikt. Wilt u de camerabeelden regelmatig terugkijken en gaat u voor gebruiksvriendelijkheid? Dan hebben wij daarvoor mooie en slimme systemen: een High End NVR of een PC camera server.

Een moderne manier om beelden op te slaan is in de cloud, vraag ons naar de voor- en nadelen.

 

 

 

NVR Hikvision voorbeeld camera opslag Techno Mondo.jpg

Fans van techniek

Een koppeling tussen het camerasysteem en alarmsysteem is een mooi voorbeeld van extra beveiliging. Door deze koppeling is het mogelijk om bij een geactiveerd alarm extra informatie te ontvangen. Ook defecten kunnen op deze manier worden opgespoord en op tijd verholpen worden.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact