Menu
Alarm bedienen op afstand banner.png Alarm flitslamp.png ALarm bedienen met touchscreen geavanceerd satel TSI.png

Inbraakbeveiliging

Naast verlichting en goed hang- en sluitwerk biedt elektronische beveiliging een uitstekende aanvulling op de beveiliging van uw huis of bedrijfspand.
Een goed beveiligingssysteem kan u een hoop ellende besparen. Inbraakbeveiliging heeft een preventieve werking waardoor de kans op inbraak kleiner is. De aanschaf en installatie van een alarmsysteem is dus een verstandige keuze. Afhankelijk van uw wensen en de zaken die u wilt beveiligingen, adviseren wij u graag over elektronische inbraakbeveiliging op maat.

Een alarmsysteem

Wat is voor u de belangrijkste reden om een beveiligingsinstallatie aan te schaffen? Soms stelt de verzekeraar een alarminstallatie verplicht, maar vaak gaat het om uw eigen gevoel van veiligheid en de beveiliging van uw eigendommen. Een alarmsysteem kan een afschrikwekkende functie hebben voor inbrekers, maar het kan er ook voor zorgen dat u op tijd gealarmeerd wordt als er wel iets aan de hand is.

Onze systemen zijn geschikt voor uw woonhuis of in een complexe installatie voor bedrijven.

Ook voor bestaande installaties verzorgen wij het onderhoud, een eventuele uitbreiding of een second opinion. De alarmsystemen kunnen bedraad of draadloos aangelegd worden, wij komen u graag adviseren over de beste oplossing.

Inbreker ontmoedigen alarm installatie deur raam binnen veilig westland.jpg

Certificering

Vaak zijn het de verzekeraars die eisen dat er een certificaat bij een beveiligingsinstallatie wordt geleverd. Het certificaat geeft onder andere aan dat het systeem aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet, dit omvat de gebruikte apparatuur en ook de wijze waarop de installatie is aangelegd. Ook worden er voor de certificering eisen gesteld aan de installateur en het bedrijfspand van de installateur. De wijze waarop de gegevens van klanten zijn opgeslagen en hoe deze kunnen worden benaderd, worden bij een gecertificeerde installateur gewaarborgd. Is er een wens voor een certificaat of opleveringsbewijs, dan kunt u natuurlijk terecht bij Techno Mondo.

VEB Logo.png

Alarmmelding naar de meldkamer

Wanneer de beveiligingsinstallatie wordt getriggerd gaat er direct een sirene af. Tegelijkertijd gaat het systeem bellen om aan te geven dat er een ongewenste activiteit is geconstateerd. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen dat het systeem uw mobiele telefoon belt, maar daarbij spelen allerlei factoren een rol als het gaat om de responsetijd van een deze melding. Door gebruik te maken van een meldkamer heeft u diverse voordelen.

Meldkamer.png

Alarm opvolging

In geval van een alarm of melding kan onze meldkamer een surveillant aansturen. Hij controleert het pand aan de buitenzijde op braakschade. Eenmaal binnen handelt de surveillant de melding af volgens het vooraf overeengekomen protocol. Indien er bijzonderheden zijn zorgt de surveillant voor de vervolgactie. Deze kan bestaan uit het informeren van een contactpersoon, politie, brandweer of bijvoorbeeld het inschakelen van een glaszetter.

Alarmopvolging 600 bij 400.png

Fans van techniek

De beveiliging van uw huis of bedrijfspand kan nog verder uitgebreid worden dan alleen het gewone alarmsysteem. U kunt hierbij denken aan de voordelen van het in- en uitschakelen van verlichting bij een alarmmelding, het versturen van screenshots van de camerabeelden bij activering van het alarm, het bedienen van het alarmsysteem via uw mobiele telefoon en entree toezicht door middel van een zoemer of een melding op uw telefoon.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact