Menu
Toegang code tag draadloos paxton boutronic satel robin intercom Techno Mondo acces control.jpg

Toegangscontrole

Toegangscontrole biedt u extra veiligheid omdat u zelf kunt bepalen wie bevoegd is een gebouw of een ruimte te betreden. Dit zorgt voor een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Ons assortiment aan toegangscontrole systemen is voorzien van moderne technieken en is gebruiksvriendelijk. Wij adviseren u graag over hoe u de toegang kunt regelen binnen uw bedrijf.

Ook voor intercom systemen bent u bij ons aan het juiste adres. Intercoms worden vaak gebruikt om toegang te verlenen tot flats en appartementen, maar ook voor woonhuizen of bedrijven kan dit een goede oplossing zijn. Een deurspion met scherm zou ook een optie kunnen zijn, of een koppeling met uw alarminstallatie, waarbij u na aanbellen beeld ontvangt van de voordeur op uw alarm bediendeel.

Elektronische sleutel

Met elektronische sleutels bepaalt u wie uw terrein en/of pand betreedt en tot welke ruimtes iemand wel of geen toegang heeft. U kunt hiermee voorkomen dat vertrouwelijke informatie en waardevolle spullen in de verkeerde handen vallen. U kunt namelijk per ruimte instellen wie autorisatie heeft om (binnen bepaalde tijden) naar binnen te mogen. Via uw toegangscontrolesysteem kunt u ook achteraf inzien wie waar en wanneer toegang heeft verkregen. Ook bij het uit dienst treden van personeel ervaart u op deze manier geen problemen, een sleutel kan bijgemaakt worden en dit is een stuk veiliger geregeld met elektronische sleutels.

Er zijn verschillende vormen van elektronische sleutels, elk met zijn eigen voordelen.

Paxton net2 toegang controle binnen keypad met tag - Techno Mondo.jpg

Intercomsystemen

Intercoms worden vaak gebruikt om toegang te verlenen tot flats en appartementen, maar ook voor woonhuizen of bedrijven kan dit een goede oplossing zijn. Op deze manier kunnen bezoekers zich identificeren voordat toegang wordt verleend tot uw woning of bedrijf. Intercomsystemen kunnen voorzien zijn van een camera, zodat u ook kunt zien wie er staat. Bij een videofoon met geheugen is het mogelijk om later terug te zien wie er aangebeld heeft tijdens uw afwezigheid. Ook op afstand de deur van bijvoorbeeld een magazijn openen is op deze manier mogelijk, daarna zou u met camera’s mee kunnen kijken. Een simpelere oplossing zou een deurspion met scherm kunnen zijn.

Vraag ons naar de mogelijkheden die voor uw situatie geschikt zijn.

deurposten_opbouw_en_inbouw Boutronic-Techno Mondo .jpg

Fans van techniek

Bij het regelen van de toegang door toegangscontrole wordt van veel techniek gebruik gemaakt. Nog uitgebreidere systemen zijn ook mogelijk. Zo zijn diverse systemen op afstand bedienbaar, zodat er niet altijd iemand op de locatie aanwezig hoeft te zijn. Ook het communiceren op afstand is mogelijk, dit maakt het gebruik makkelijker en veiliger.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact