Menu
architecture-house-floor-building-home-ceiling-945412-pxhere.com.jpg Techno Mondo Bus

Techno Mondo

Welkom bij Techno Mondo, dé elektro-installateur van het Westland!

Maar wij zijn meer dan dat alleen, wij verzorgen graag uw complete installaties op het gebied van inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerasystemen, brandbeveiliging en ICT. Waar kunnen wij u mee helpen?

Over ons

In 2011 werden de plannen gemaakt om een nieuwe onderneming te starten. Ruud van der Hout en Bert Schipper vonden het een goed idee om de krachten te bundelen en te zorgen voor elektro, beveiliging en ICT onder 1 dak. Door de jarenlange ervaring in deze branche kunnen de zakelijke markt en particulieren bij Techno Mondo terecht voor alle oplossingen, groot en klein. Door het persoonlijke contact en doordat wij 24/7 bereikbaar zijn, kunnen klanten echt op ons bouwen.

Techno Mondo foto elektro, beveiliging / alarm en camera's het hele westland

Techno Mondo - een wereld van techniek

Een Wereld van Techniek, dat is waar wij in leven en wat Techno Mondo maakt. Techno Mondo staat voor het combineren van verschillende technieken, voor vakmanschap en voor jarenlange ervaring. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of een aanpassing van uw bestaande elektro-, beveiligings-, toegangs- en brandmeldinstallatie.

Kwaliteit voor een goede prijs staat bij ons voorop, maar wij proberen ook verder met u mee te denken. Misschien kunnen wij geld voor u besparen, of kunnen wij het u gemakkelijker maken door bepaalde schakelingen automatisch te laten verlopen.

Wij zijn gevestigd in ‘s-Gravenzande in de gemeente Westland en verzorgen installaties door heel Zuid-Holland.

Bent u op zoek naar een installateur die van alle markten thuis is en uw wensen belangrijk vindt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact