Menu

Camera's

Er zijn veel soorten camera's maar met de komst van IP-camera's is er een hele verandering teweeg gebracht. Hoge resolutie, eenvoudig terugkijken en overal ter wereld toegang tot de beveiligingsbeelden zijn alledaagse begrippen geworden. De analoge camera's zijn echter ook nog niet geheel van de markt verdwenen er zijn alleen meer mogelijkheden bijgekomen.

Analoge camera's

Analoge bewakingscamera’s bestaan al erg lang en worden bijna niet meer geïnstalleerd. De camera’s worden aangesloten via een coaxkabel en vanaf elke camera loopt een kabel naar de recorder toe voor het opnemen/doorgeven van de videobeelden. Het is een redelijk eenvoudig en goedkoop systeem, waarbij helaas vaak de beeldkwaliteit niet voldoende is. De beelden hebben een lage resolutie en ’s nachts is er veel ruis aanwezig. Als er geen noodzaak is om gedetailleerde beelden te verkrijgen, dan zou een analoog camerasysteem voor u nog voldoende kunnen zijn.

Mocht u beschikken over analoge camera’s en betere kwaliteit willen dan kunt u overwegen om deze (of een deel hiervan) te updaten of te laten vervangen door ons, er zijn camera's die op uw bestaande bekabeling een full-HD resolutie en met de laatste technieken kunnen verwerken. Bij zo'n keuze van een gemengd systeem hoeft alleen de recorder vervangen worden voor een hybride recorder.

IP camera's

Een IP camera is een bewakingscamera die via het computer netwerk kan worden aangesloten. Het voordeel van deze camera's zijn dat er nog een hogere beeldkwaliteit mogelijk is en dat ze intelligent zijn. De technieken blijven zich hiervoor ontwikkelen. Denkt u maar eens gezicht detectie, lijnoverschrijding of aan de kentekenregistratie in parkeergarages, waardoor u op basis van uw kenteken gemakkelijk kunt uitrijden na het betalen.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact