Menu

Comfort en domotica

Of u nu een nieuwbouw huis heeft of een bestaande woning, elk huis is comfortabel te maken met de juiste aanpassingen. Comfort in huis is belangrijk voor de leef kwaliteit en om te kunnen ontspannen. Dit kan door middel van domotica, ook wel huisautomatisering genoemd. Er zijn veel verschillende toepassingen waardoor u steeds minder hoeft na te denken over al uw handelingen. Uw hele huis bedienen via uw smartphone of afstandsbediening, dat klinkt toch erg comfortabel?

De basis van huisautomatiseringssystemen is dat verschillende apparaten binnen het systeem met elkaar kunnen communiceren en er allerlei mogelijke schakelingen uitgevoerd kunnen worden.

Op deze manier kunnen uw binnen- en buitenverlichting, verwarming, rolluiken, TV en muziekinstallatie, thermostaat en alarmsysteem allemaal gekoppeld worden. Dit kan aangestuurd worden via een schakelaar, een afstandsbediening of dit kan automatisch gebeuren. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen uw verlichting op deze manier te automatiseren.

Gemak is ook iets wat de laatste jaren steeds belangrijker is geworden. Het bedienen van de verlichting met een smartphone of verschillende lichtsterktes via een moderne schakelaar aan de muur. De techniek blijft zich vernieuwen. Overleg met ons wat er bij u zou passen.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact