Menu

Fans van techniek

Er zijn veel mogelijkheden om meer comfort in uw leven te brengen. Er kunnen veel systemen op elkaar aangesloten en geautomatiseerd worden. Dit gaat van een kleine aanpassing tot een complete installatie. Hierbij is het ook mogelijk om de wensen van diverse personen te registreren en uit te voeren. Hierdoor wordt het u allemaal iets makkelijker gemaakt.

Meer comfort kan al beginnen bij het aansluiten van de verlichting op aanwezigheidssensoren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk op het toilet en in een inloopkast. Nog meer comfort kunt u krijgen door in uw woonkamer en slaapkamer te kiezen voor een optie waarbij u meerdere lampen tegelijk kunt bedienen. U heeft dan de keuze uit praktische verlichting en sfeerverlichting en alles daar tussenin.

 

Aan uw alarmsysteem is ook de verlichting te koppelen. Als het alarm aangezet wordt, schakelt ook de gewenste verlichting uit. Als er een alarmmelding is schakelt de verlichting automatisch in.

Het is hierbij ook mogelijk om dit op persoonlijk niveau in te stellen. Bij binnenkomst weet het alarmsysteem door wie het alarm bediend wordt en schakelt de gewenste verlichtingsscene in. Bij domotica installaties kunt u hierbij ook kiezen voor het inschakelen van de radio en het aanzetten van de open haard, er is hierin steeds meer mogelijk.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact