Menu

Certificering

Vaak zijn het de verzekeraars die eisen dat er een certificaat bij een beveiligingsinstallatie wordt geleverd. Het certificaat geeft onder andere aan dat het systeem aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet, dit omvat de gebruikte apparatuur en ook de wijze waarop de installatie is aangelegd. Ook worden er voor de certificering eisen gesteld aan de installateur en het bedrijfspand van de installateur. De wijze waarop de gegevens van klanten zijn opgeslagen en hoe deze kunnen worden benaderd, worden bij een gecertificeerde installateur gewaarborgd. Is er een wens voor een certificaat of opleveringsbewijs, dan kunt u natuurlijk terecht bij Techno Mondo.

Techno Mondo is aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)

De visie van deze branche organisatie VEB is dat veiligheid optimaal gerealiseerd wordt doordat betrouwbare beveiligingsbedrijven de te nemen maatregelen met elkaar afstemmen. Hierdoor realiseren deze bedrijven met elkaar, denkend vanuit totaal oplossingen die gebaseerd zijn op een schat aan ervaring, de beste beveiligingsoplossingen.

De missie van de VEB is dan ook de veiligheid in Nederland optimaal waarborgen en daar past Techno Mondo goed bij.

VEB Logo 600 bij 400.png

Wilt u weten hoe licht of zwaar u zou moeten beveiligen, dan kunt hier onder een de VRKI (Verbeterde Risico Klassen Indeling) kaart downloaden deze is door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) samengesteld. Daarom zal uw verzekeraar achter de keuze staan om de beveiligingsmaatregelen te laten uitvoeren door een bedrijf met een VEB erkenning.

VRKI kaart afbeelding groot.png

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact