Menu

Fans van techniek

Bij het regelen van de toegang door toegangscontrole wordt van veel techniek gebruik gemaakt. Nog uitgebreidere systemen zijn ook mogelijk. Zo zijn diverse systemen op afstand bedienbaar, zodat er niet altijd iemand op de locatie aanwezig hoeft te zijn. Ook het communiceren op afstand is mogelijk, dit maakt het gebruik makkelijker en veiliger.

Op sommige locaties is het erg handig als u kunt zien wie er aanbelt voordat u opendoet. Bij gebruik van de deurbel kan op dat moment het beeld van de voordeur op uw smartphone getoond worden of op het alarm bediendeel. Ook is het mogelijk dat bij afwezigheid of als er niet open wordt gedaan er een foto wordt gemaakt van de persoon die aan heeft gebeld. Hierbij is het achteraf duidelijk wie er wanneer voor uw deur heeft gestaan en heeft aangebeld.

Op afstand een deur of hek open sturen is ook een mogelijkheid. Dit kan handig zijn als u niet constant op dezelfde locatie aanwezig kunt zijn, of als niet iedereen toegang krijgt tot een bepaalde locatie. Bij het opensturen van een hek is het ook mogelijk om geselecteerde telefoonnummers toe te voegen aan een database, waardoor na het bellen naar een telefoonnummer het hek opengaat. Dit kan handig zijn voor (parkeer)terreinen waar bijvoorbeeld uw personeel ook ’s nachts toegang moet kunnen krijgen. De toegang hiervan kan geregistreerd worden zodat u dit later terug kunt zien.

Via een camera app is het mogelijk om met iemand te praten en toegang te verlenen tot bijvoorbeeld uw bedrijf of woning. U kunt ervoor kiezen om hierbij het alarm tijdelijk uit te schakelen en op een later moment weer aan te zetten. Hierdoor hoeft u niet altijd fysiek aanwezig te zijn en zijn uw eigendommen toch goed beveiligd.

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact