Menu
Bedrade alarm code bediendeel melders header.jpg

Bediendelen en alarmgevers

In antwoord op installatievereisten, bedrijfsomstandigheden en uiterlijk, heeft Techno Mondo een tweetal alarmsystemen waarbij wij de meest geschikte voor u kiezen, op beide systemen zijn ook meerdere soorten bedieningen mogelijk en ook als alarmgevers.

'Wij wegen graag af welk detectiepunt wij toch netjes kunnen bedraden en welke wij draadloos aanbieden.'

Ons instap model is het Versa alarmpaneel

Een veelzijdig systeem, geschikt voor flexibele configuraties met behoud van het hoogste beveiligingsniveau en bereikbaar vanuit de gehele wereld - dat is het VERSA Plus alarmsysteem. Deze oplossing is voor mensen die geven om kwaliteit, functionaliteit, eenvoudigheid en intuïtief in gebruik.

vp-rodzina-versa.jpg

Standaard bediendeel van onze Versa alarmsystemen

Het bediendeel is ontworpen voor de VERSA alarmsystemen. Het eenvoudig uit te lezen display en grote knoppen vergroten het comfort bij het dagelijks gebruik van de VERSA systemen. Het grote voordeel is het mooie design, waardoor het bediendeel in elk interieur past. Tevens is dit model in een draadloze variant te verkrijgen.

Code touch bediendeel Satel alarm Versa simpel ouderen  duidelijk Techno Mondo.jpg

Ons favoriete alarm model is van het type Integra

Het INTEGRA systeem biedt een breed scala aan functies en modules waardoor, in combinatie via gemakkelijke en intuitieve bediening, implementering van complexe automatiseringssystemen mogelijk is. Tevens kan dankzij de integratie met KNX systemen het mogelijk worden gemaakt , het is mogelijk om een systeem gekenmerkt door nooit eerder vertoonde flexibiliteit bouwen. De combinatie van een high-class alarmsysteem met veelzijdige automatisering is een perfecte oplossing voor de meest veeleisende klanten waarvan de verwachtingen verder gaan dan basisfunctionaliteiten.

Bediendeel Integra

Dit is onze standaard LCD bediendeel deze is goed voor de meeste gebruikers. deze uitvoering is ontworpen voor gebruikers die kiezen voor een traditioneel gebruikersinterface voor een alarmsysteem. Met een uitgebreid gebruikersmenu kunt u uw eigen alarm beheren in het Nederlands ( andere talen op verzoek), eenvoudig en comfortabel.

Tevens zijn er uitvoeringen met een proximity kaartlezer daar mee kunt u het systeem aan en uit zetten zonder dat het nodig is om codes te onthouden, doordat de tag of druppel vaak naast de huissleutel bewaard wordt vinden wij dat gebruik van een pincode veiliger is.

Code bediendeel Satel alarm INT-KLCD-BL standaard Techno Mondo.jpg

Luxe alarm bediendeel

Deze uitvoering van het bediendeel is ontworpen voor gebruikers die kiezen voor een traditioneel gebruikersinterface voor een alarmsysteem, echter tegelijkertijd oplossingen verwachten voor een aantrekkelijk uiterlijk. Tevens hebben ze standaard een proximity kaartlezer daar mee kunt u het systeem aan en uit zetten zonder dat het nodig is om codes te onthouden, doordat de tag of druppel vaak naast de huissleutel bewaard wordt vinden wij dat gebruik van een pincode veiliger is.

Beschikbaar in het zilver, Zwart of Wit.

Beveiliging Satel app bediendeel visite kaartjes Bert Schipper en Ruud van der Hout-TechnoMondo.jpg

Luxe soft touch bediendeel

Het soft touch bediendeel heeft niet alleen voor een attractief uiterlijk, maar vereenvoudigd ook de dagelijkse bediening van het alarmsysteem en huis automatisering door gebruik te maken van de functionaliteiten van de wat uitgebreidere alarm systemen. Met MACRO functies kunnen meerdere acties worden uitgevoerd via één commando. Op deze manier kan het bijvoorbeeld gebruikt worden om licht scènes aan te sturen.

Beschikbaar in het zilver, Zwart of Wit.

Soft touch alarm bediendeel INT-KSG.jpg

Beginners touch paneel

Het beginners touch bediendeel is een ideale oplossing voor gebruikers van de al onze alarmsystemen. Het 4,3"of 7" touchscreen en maakt het voor gebruikers gemakkelijk die op zoek zijn naar comfort bij het dagelijks gebruik en waarbij de bediening gelijkwaardig is als bij gebruik van de moderne Smartphones en Tablet.

Naast de standaard In en Uitschakel commando’s maken de MACRO opties van de INT-TSH het mogelijk een reeks van commando’s uit te voeren met slecht één enkele aanraking. Op deze manier is het een goede oplossing voor het gebruik bij intelligente Domotica functies welke beschikbaar zijn in onze INTEGRA en INTEGRA Plus systemen. Bijvoorbeeld het "film" commando kan de jaloezieën om laag doen, het projectiescherm laten zakken en de verlichting gedimd aanzetten.

Het bediendeel voorziet ook in snel en eenvoudig uitlezen van de systeem status. Via de grote en leesbare widgets en de mogelijkheid om de informatie op het statusscherm te definiëren kunt u in één oogopslag zien wat er in het beveiligde gebied gebeurt. Tevens kunt u van het bediendeel een fotolijst maken met uw eigen foto's er op.


Beschikbaar in het zilver, Zwart of Wit.

Code touch bediendeel Versa of Integra Satel alarm geavanceerd domotica Techno Mondo.jpg

Bediendeel touch 7 inch

De mogelijkheden van onze geavanceerde en moderne INTEGRA alarmsystemen vereisen eenvoudige bedieningsmethoden. Het INT-TSI touch bediendeel introduceert een nieuwe manier om dergelijke alarmsystemen te bedienen.

Dankzij een groot 7” touchscreen biedt deze gebruikscomfort die voorheen alleen beschikbaar waren voor smartphones en tablets. Dankzij het interactieve scherm en gebruik van widgets kunt u met één aanraking verlichting en verwarming aansturen, het omhoog of naar beneden sturen van rolluiken en zonwering of bijv. ook het bewateren van uw planten verzorgen. Het bediendeel biedt ook directe toegang tot informatie over de systeemstatus welke in een grafische vorm op het scherm kan worden weergegeven, deze worden door ons ontworpen.

Intuïtief, leuk en gemakkelijk… Het touch bediendeel garandeert een gemakkelijke en goede werking met een uitgebreide grafische interface. Wij kunnen met geavanceerde software en apparatuur het systeem configureren voor een combinatie van beveiliging, video beelden en domotica.

Beschikbaar in het zilver, Zwart of Wit.

Code touch bediendeel Satel alarm geavanceerd domotica KNX Techno Mondo.jpg

Sirene en flistlamp

Aan elk alarmsysteem hoort een sirene om u en de inbreker door luid alarm te laten weten dat er meer aan de hand is. Om de omgeving ook te waarschuwen van een alarm kunt u voor aan de buitengevel ook met een flitslamp uitbreiden daarnaast is het ook mogelijk om een combinatie van sirene en flitslamp te nemen.

Flitslamp wit op gevel Satel TechnoMondo.jpg

Mist generator

Wat inbrekers niet kunnen zien kunnen ze ook niet stelen!

Inbraken duren vaak maar 2-8 minuten. Mistbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers onmiddellijk worden afgeschrikt, ruim voor de alarmopvolging plaats heeft gevonden.

De drie grootste voordelen van mistbeveiliging:

  • Inbrekers kunnen zich niet oriënteren
  • De mist heeft onmiddellijk effect op het gedrag van de inbreker
  • De inbreker wordt binnen enkele seconden gestopt

Andere voordelen van mistbeveiliging:

  • Zorgt voor uw gemoedsrust en een rustige nacht.
  • Stopt vandalisme. Vandalisme wordt een stuk lastiger als je niets kunt zien!
  • Vermindert potentiële schade. Als een inbreker al iets te pakken krijgt, dan zal dit dicht bij het punt van de inbraak liggen. Veel meer krijgt hij (of zij) niet te pakken, waardoor grotere schade wordt voorkomen.
  • Lager risico = lagere verzekeringspremie. Sommige verzekeringsmaatschappijen geven korting, of accepteren de bestaande dekking als u een mistkanon installeert.
  • Aanbevolen door politie en verzekeringsmaatschappijen.
Mist generator alarm systeem woonkamer voorbeeld-Protect-AVD-Techno Mondo.jpg

Mist generator voorbeeld

Niet helemaal gevonden wat u zocht?

Geen probleem, waarschijnlijk hebben wij wel gewoon een antwoord voor u. Om het u makkelijk te maken bellen wij u gewoon terug. Laat hier uw gegevens achter dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Contact